Dobbelt så mange fodboldhold som sidste år har meldt sig til Lysengs Lyserøde Lørdag.

Dobbelt så mange fodboldhold som sidste år har meldt sig til Lysengs Lyserøde Lørdag. Foto: Hanne Holst

Fodbolddamer i kamp mod brystkræft

Højbjerg Lørdag 6. oktober løber 12 hold damer på banerne i Lyseng. De vil gerne vinde over modstanderne på græsset, men de vil i endnu højere grad gerne være med til at bekæmpe brystkræft.

Derfor har de betalt for at være med til lørdagens turnering, og pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, der holder Lyserød Lørdag.

Holdene er inddelt i tre grupper og består både af motionister, der ellers ikke spiller fodbold, let øvede og øvede.

"Et par af spillerne på vores hold har selv haft brystkræft, så det var et oplagt valg for os at støtte den sag," siger Hanne Holst, der er holdleder på Fodbold Fitness.

Fodboldspillerne håber på en stor publikumsopbakning, for de sælger også sandwich, kaffe og kage til alle fremmødte. Og der er en tombola med en lang række sponsorgaver.

"Alt, hvad der kommer i kassen, går til Støt Brysterne. Sidste år blev der hurtigt udsolgt i tombolaen, fordi der er gode præmier. Og i år har vi fået endnu flere," forklarer Hanne Holst.

I flæng kan nævnes smykker fra Jane Kønig, strømper fra Nümph og en række ting fra Aarhus Motion.

Sidste år indsamlede arrangementet 11.000 kroner. I år er der tilmeldt dobbelt så mange hold, og tombolaen er vokset, så fodbolddamerne forventer, at de kan samle et større beløb

Kampene begynder på Lysengvej 1. A klokken 10.30 og præmierne uddeles klokken ca 15. tahmasbi

Publiceret 05 October 2018 08:00

SENESTE TV