Der vil blandt andet være kagekonkurrence under festivalen.

Der vil blandt andet være kagekonkurrence under festivalen.

Langenæs Kulturfestival er vokset siden sidste år

Folkene bag Langenæs Kulturfestival forventer, at der kommer endnu flere end sidste år

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

aarhus Sidste år var der omkring 4.000 mennesker forbi Langenæs Kulturfestival, der havde debut i 2017, og i år forventer man, at der kommer endnu flere, fortæller Jenny Thaysen Kjær, der er projektkoordinator på festivalen.

"Vi har flere aktører med end sidste år, ja faktisk er festivalen vokset en hel del, så vi forventer, at der kommer gæster i år. Og alle er jo velkomne, også selv om de ikke bor på Langenæs," siger hun.

Jenny Thaysen Kjær var med til at sætte Langenæs Kulturfestival i gang sidste år, og det vælter frem med en masse aktiviteter, som hele familien kan tage til fra torsdag 13. september til søndag 16. september.

Børnene kan igen i år hygge sig på hoppeborg under festivalen.

Børnene kan igen i år hygge sig på hoppeborg under festivalen.

Det bliver Læssøesgade Skole og dagtilbuddene, der åbner festivalen torsdag med forestillinger, og så går det ellers løs med alverdens forskellige aktiviteter i løbet af de fire dage, hvor det hele slutter søndag eftermiddag med en vandregudstjeneste fra Langenæskirken, hvorefter turen går ned i parken, hvor der vil være forskellige stationer med salmesang og højtlæsning, inden det hele afsluttes i kirken med en koncert klokken 15.

Mødet med hinanden

Jenny Thaysen Kjær fortæller, at temaet for festivalen er 'Mødet mellem mennesker,' og derfor glæder hun sig også over de mange muligheder, der er for at mødes på kryds og tværs under festivalen.

"En del af festivalen er, at vi åbner dørene for hinanden, og for dem der deltager i festivalen. Vi deler den her festival med hinanden, og alt er gratis. Vi afholder den for at åbne op for fællesskaber og samarbejde på tværs. Vi bor i et skønt område med masser af grønne pletter, og vi vil gerne vise det frem," siger Jenny Thaysen Kjær.

Langenæs Kulturfestival

  Under festivalen kan du blandt opleve følgende:

  Den store bagelyst

  Hoppeborg

  Fotoudstilling over Langenæs' historie

  Strikkekoncert

  Poesi

  Musik

  Vandregudstjeneste

  Smagsprøver forskellige steder

  Bagagerumsmarked

  Fordybelsesrum

  Se det fulde program på langenaeskirken.dk/langenaes-kulturfestival

Publiceret 12 September 2018 06:00

SENESTE TV