Stykket 'Breaking News' er inspireret af de utroligt mange artikler, pressen producerede, da en ung, nøgen skuespiller forlod scenen på Svalegangen, fordi en skoleklasse kom med ubehagelige tilråb. Hvorfor var det så interessant så længe? Var det fordi, hun var nøgen? Skete der ikke vigtigere ting i verden?

Stykket 'Breaking News' er inspireret af de utroligt mange artikler, pressen producerede, da en ung, nøgen skuespiller forlod scenen på Svalegangen, fordi en skoleklasse kom med ubehagelige tilråb. Hvorfor var det så interessant så længe? Var det fordi, hun var nøgen? Skete der ikke vigtigere ting i verden? Foto: Svalegangen

Svalegangen vil skabe debat om selvmord, mandekræft og fake news

I den kommende sæson viser Teatret Svalegangen stykker om livets svære emner

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Svalegangen er klar med sæson 2018-19.

Der er fire egenproducerede stykker: 'Mæt af dage', 'Breaking news', 'En lille smule ubehag' og 'Grounded'. Sidstnævnte er en genopsætning af et meget succesfuldt stykke fra sidste sæson.

Programmet rummer for eksempel også grotesk og hylende morsom, engelsk satire 'Red Bastard', eftertænksomhed i form af stykket 'Faust' og 'Drengen der ville være vægtløs' med bl.a. Mette Horne og Lars Bom.

Publiceret 28 August 2018 13:50

SENESTE TV