We Feat byder på sunde salat-bowls i den nyåbnede foodbar på Guldsmedgade 33. Foto: Mai-Britt Jeppesen

We Feat byder på sunde salat-bowls i den nyåbnede foodbar på Guldsmedgade 33. Foto: Mai-Britt Jeppesen

We Feat: Ny New Yorker foodbar i Guldsmedgade

Sunde salat-bowls, frisk juice og nybrygget kaffe er blot nogle af fristelserne på den økologiske menu hos nyåbnede We Feat på hjørnet af Guldsmedgade og Nørre Allé

Af
Jan L. Pedersen

Aarhus Update

AARHUS Bowls som både mætter og er sunde, er populære som aldrig før. Og nu kan de fås på endnu en adresse i Aarhus. Nemlig på Guldsmedgade 33, på hjørnet af Nørre Allé, hvor We Feat åbnede søndag 15. juli.

Her bliver der masser af bowls, juicer, shakes, snacks, kaffe og breakfast. Med andre ord er det organisk sund fastfood uden for meget vrøvl. Inspirationen til den sommerlige bowl, som er et hit hos We Feat i Aalborg, hentede folkene fra foodbaren i Barcelona, hvor markedet for økologiske restauranter og caféer er langt større end i Aarhus.

Startede i Aalborg

Da We Feat startede i Aalborg i 2016, var der ingen som rigtigt vidste, hvad man skulle forvente af den New Yorker inspirerede foodbar, der kørte et koncept med lækre salat-bowls. Men det fandt man hurtigt ud af i Nordjylland. Efter ganske kort tid, blev We Feat en stor succes, og ejerne fik lyst til at udbrede idéen til Aarhus.

Masser af siddepladser

I den nyåbnede We Feat er en rar atmosfære, og lokalet er flot indrettet. Der er 45 siddepladser og god udsigt ud til både Guldsmedgade og Nørre Allé.

Åbningstiderne hos We Feat er fra mandag til fredag fra kl. 08 til 21, lørdag fra kl. 09 til 20 og søndag fra kl. 11 til 20. Læs mere om We Feat på wefeatorganic.com

Publiceret 24 July 2018 09:45

SENESTE TV