Kaptajn Frodo tryller her med kinderæg. Han har sammen med Søren Østergaard udviklet en foresstilling til børn. Foto: Zirkus Nemo

Kaptajn Frodo tryller her med kinderæg. Han har sammen med Søren Østergaard udviklet en foresstilling til børn. Foto: Zirkus Nemo

Zirkus Nemo åbner Zirkus Barnly for børn

Børn på fem-11 år kan se forestillinger og seks-18-årige kan komme i zirkusskole i Aarhus

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Zirkusdirektør Søren Østergaard, der leder Zirkus Nemo, er kommet til at købe endnu et cirkustelt, som han tilfældigvis faldt over. Det skal bruges, så han har besluttet sig for at udvide sit zirkus for voksen med et for børn.

Det hedder Zirkus Barnly og skal styres af slangemennesket Frodo, der er kendte fra tidligere shows i Cirkus Nemo.

Frodo er klar til at indtage manegen denne sommer i Aarhus og København som de eneste to byer i år.

"Det starter småt præcis på samme måde som Zirkus Nemo gjorde i 1999. Den gang var vi kun Anders Lund Madsen og mig. Et lille telt, ingen dyr, en håndfuld ansatte og nogle få vogne," siger Søren Østergaard.

Hans voksencirkus er vokset støt siden, og nu er han klar til at gentage succesen med en variant for børn.

"Jeg håber, at jeg kan fange deres opmærksomhed og opdrage dem til at gå i cirkus. Først som børn og siden også som voksne," forklarer Søren Østergaard.

Stilen i Zirkus Barnly bliver den samme skøre og alternative som i Nemo. Men det foregår i børnehøjde.

I dagtimerne kan børnene komme i cirkusskole i teltet og prøve kræfter med det klassiske cirkushåndværk. Skolen slutter med en forestilling. Læs fakta for flere informationer.

Publiceret 10 June 2018 07:00

SENESTE TV