John Fogde er altid ulastelig klædt, presseansvarlig og talsmand på Northside. Arkivfoto

John Fogde er altid ulastelig klædt, presseansvarlig og talsmand på Northside. Arkivfoto

Northside: Her er talsmandens top 3

Talsmand for Northside Festival, John Fogde, kommer med sit bud på en top tre over årets musiknavne

Af
Bente Tahmasbi Hansen

1 Beck

Jeg har lige hørt Beck i London, og det var et absolut højdepunkt for mig. Han har fra sine mange plader materiale til at skabe en koncert, der er mørk og dyb, men denne gang har han valgt at sammensætte en party-setliste. Han har netop udgivet en popbasker og kommer med det mest funky og Prince-agtige musik. Beck er bare min tids David Bowie. Han hopper rundt i stilarterne og overrasker hele tiden.

2 Liam Gallagher

Forsanger Liam Gallagher for Oasis synger klassikerne derfra og egne sange. Han har hidtil kun optrådt i England, og folk er helt på røven derovre. Dette er han første soloshow. Vi har arbejdet intensivt i ni måneder på at få ham med, og det er lykkes, fordi Northside har et godt ry i branchen. Artisterne er i centrum her, så de har optimale arbejdsforhold.

3 Father John Misty

Han er en dekadent verdensmand. En type som kan virke arrogant og selviscenesættende, men han gør det elegant. Han har bygget en figur op, der er charmerende og fantastisk, og formår at fortælle vanvittige historier fra figurens liv. Han skal bruge strygere og blæsere i år, og vi tror, at han hyrer lokale ind - det er altid sjovt.

Publiceret 05 June 2018 12:00

SENESTE TV