Foto: Christina Lykke Fotografi

Gratis koncerter til SPOT

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Når Spot Festival åbner onsdag 9. maj, er det i samarbejde med Magasin, der fylder 150 år. Fra tidlig eftermiddag er der kongelig ballet på en scene foran Magasin bygget til lejligheden.

På Spot Royal scenen, der svæver over åen overfor Magasin, er der Pernille Rosendahl, Iris Gold, Bogfinkevej og Inglev & Simonsen x Kajsa Vala og Jærv.

Torsdag aften kan man helt gratis høre Pasha, Lord Shiva og Hugo Helmig. Foreningen Aarhus Volume arrangerer. Man finder dem i området på bagsiden af Scandinavian Congress Center, hvor Sonnesgade bliver afspærret, så der bliver god plads til Aarhus Volumes kendetegn: containere.

Lørdag kan man uden billet opleve seks koncerter, der er arrangeret af Uhørt. Det sker på den hyggelige bar The Merchant Room, som er en del af Tir Na Nog i Frederiksgade 38. Der spiller Motorique, Alexander Oscar, Elo, Iris Gold, Sundays og Sherpa fra midt på dagen.

Fredag og lørdag er der begge eftermiddage tre gratis koncerter. De er på Spot Royal overfor Magasin. Fredag er det Small Time Giant, Artifact Collective og Skylar Fri. Lørdag er det Who killed Bambi, Shirin og Barselona.

Publiceret 09 May 2018 11:00

SENESTE TV