Ny performance installation på Godsbanen

Location X rykker ind i Den Rå Hal på Godsbanen 4.-6. maj med urpremiere på 'Cover', en unik tredelt performance installation, som koreograferer lyd i tre sammenhængende installationer

Af
Mai-Britt Jeppesen

'Cover' er en tredelt performance installation af Location X, som bygger på det koreografiske lydresearch laboratorie Sound of Dance. Værket har den kropslige oplevelse af lyd som det centrale i publikums rejse gennem installationens tre rum. Enkeltdelene tager deres udgangspunkt i de respektive discipliner scenografi, kostume og musik, som hver tilbyder forskellige perspektiver på oplevelsen af lyd.

'Cover' er en eksklusiv intim performance for maksimalt 30 personer af gangen, som gennem de tre oplevelsesrum får en sensorisk lydoplevelse med en specialproduceret regn-maskine, et enestående guldkostume broderet med klokker og surroundsound cello. Selv har publikum en stærk rolle i forestillingen som det fjerde element, der er til stede i alle scener.

Det kreative Location X

I de sidste seks år har Location X forsket i forskellige dimensioner af tværfaglig tilgang til scenekunsten. 'Zoom' fra 2014 fokuserede på lysdesign som hoveddanseren og 'Black Side' fra 2015 med video i hovedrollen med udgangspunkt i scenografi, kostumer og lyddesign.

'Cover' er produceret af Location X og realiseret af et kreativt team bestående af kunstnerisk leder og koreograf Taneli Torma, kostumedesigner og scenograf Kasper Hansen, kostumier Sophie Bellin-Hansen, cellist Laura Folch og lydkunstner Søren Lyngsø Knudsen.

Forestillingen varer en time, er non-verbal/engelsk og nøgenhed forekommer.

Billetter kan findes på aabnescene.dk

Publiceret 03 May 2018 13:00

SENESTE TV