Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kendt rapgruppe på Grøn-plakaten for fjerde gang

Grøn 2018, der lægger vejen forbi Aarhus 21. juli, får for fjerde gang besøg af Suspekt

Suspekt er nyt navn på sommerens Grøn-plakat. Det oplyser den omvandrende musik-festival selv i en pressemeddelelse. Det er fjerde gang, at rapgruppen fra Albertslund bliver en del af Grøn-karavanen. I 2008, 2014 og 2016 stod de suspekte rappere også på scenen med deres vovede sangtekster.

LÆS OGSÅ: Asian Sensation overrasker med ny musikvideo

”Det er nok det ultimative at spille Grøn, der er fest og ballade og gode dage. Men det er også meget mere end det – det vildeste er nok alle de frivillige som arbejder for Grøn. De arbejder mega hårdt, men fester også og giver den alt hvad de har. Det er en form for socialt frirum og fællesskab hvor der er plads til alle - det er vigtigt for os,” fortæller Suspekt-medlemmet Emil Simonsen med kunstnernavnet Orgi-E i pressemeddelelsen. 

Når Grøn i år turnerer landet rundt for 36. gang, er det ligesom sidste år med to koncerter i København. Men som noget helt nyt bliver den første af de to koncerter i København afholdt på Tiøren ved Amager Strandpark. Således begynder Grøn 2018 på Amager, mens den afsluttende koncert traditionen tro afholdes i Valbyparken. 

21. juli kommer Grøn forbi Aarhus.

jwh

Programmet for Grøn 2018

Suspekt er femte offentliggjorte navn på årets program. I november blev Lukas Graham annonceret som det første navn på plakaten, mens rocklegenderne D-A-D fulgte i marts. Tidligere i april blev det afsløret at R&B-duoen Phlake er med på Grøn for første gang, samt at Cisilia og Joey Moe spiller sammen som et helt nyt musikalsk samarbejde.

Resten af programmet afsløres løbende hen over foråret

Publiceret 24 April 2018 08:30

SENESTE TV