Første navn:

Grøn præsenterer et navn i verdensklasse

Lukas Graham er første band på plakaten til næste års Grøn, som 21. juli kommer forbi Aarhus

Grøn har i dag i en pressemeddelelse præsenteret første bandnavn, og det er et vaskeægte dansk verdensnavn. Lukas Graham, som i den grad har fået slået sit navn fast i hele verden, bliver en del af næste års Grøn, der også lægger vejen forbi Aarhus. 
Selvom man har har spillet i Madison Square Garden i New York City, leveret den måske bedste optræden nogensinde i USA's største late night talkshow med Jimmy Fallon og ligget nummer to på Billboard Hot 100-hitlisten med '7 Years', så kan man godt stadigvæk glæde sig til koncerter hjemme i lille Danmark. 
Det fortæller forsanger Lukas Forchhammer selv i pressemeddelelsen fra Grøn.
"Grøn skiller sig ud fra andre festivaler på sit sammenhold, fordi man får lov til at spille med de samme folk flere gange og lære dem at kende – især de 7-800 frivillige, der rejser med rundt. Jeg kan godt lide at komme ind på pladsen om morgenen, inden den er fyldt, og gå rundt og snakke med de frivillige, man har lært at kende de forgangne år. Det gør du ikke på andre festivaler, men på Grøn er der en helt særlig respekt mellem de frivillige, publikum og musikerne, fordi vi alle er der for at løfte den samme opgav," fortæller han.
Det er 21. juli, at Grøn lægger vejen forbi Aarhus. 
jwh

Publiceret 29 November 2017 12:00

SENESTE TV