Spændende navne offentliggjort til næste års Northside

Både The National og Queens of The Stone Age vender tilbage til Northside, hvor også Father John Misty kommer på besøg

Allerede nu kan man godt begynde at glæde sig til juni måned næste år. I fredags startede Northside billetsalget til næste års festival, og i dag er de første fem navne til plakaten så blevet præsenteret.
Det drejer sig om The National og Queens of The Stone Age, Father John Misty, Deerhunter, Cigarettes after Sex.  
Ifølge talsmanden for Northside, John Fogde, er der allerede godt gang i billetsalget, selvom der er mange måneder til den aarhusianske festivals start.  
"Det går rigtig hurtigt lige nu," fortæller han i en pressemeddelelse og fortsætter: "Efterspørgslen efter Early Bird-billetter var meget højere end i tidligere år, og der har i det hele taget været meget større interesse for NorthSide siden sommerens udsolgte festival, end vi har set før. Derfor er vi også virkelig glade for, at vi allerede nu kan sætte fem fantastiske navne på plakaten. Så selvom 2017 var noget helt særligt, kan jeg allerede nu garantere, at der er masser at glæde sig til i 2018."
For godt og vel en måned siden spillede The National på dansk grund, da de gav koncert på den københavnske festival Haven. I Northside-sammenhæng er det amerikanske inderock-band også et velkendt navn, der senest gav koncert på festivalen i 2014, hvilket Queens of The Stone Age også gjorde. Begge bands er album-aktuelle.  
NorthSide 2018 afvikles i Ådalen i dagene 7. til 9. juni.

Publiceret 12 September 2017 13:00

SENESTE TV