Årets første griner:

Send flere penge

’Komikby 2017 Årets første griner’ er kommet godt i gang

Af
Camilla Olesen

Det nye barn i Aarhus, 'Komikby 2017 Årets første griner,' har fået en god start på livet. Men hvis der skal holdes liv i det, så det kommer igen til næste år, så kræver det aarhusianernes opbakning, og at der kommer nogle penge i kassen, oplyser en af bagmændene bag Komikby, John Batz.
“Vores ambition er jo, at det skal komme igen i 2018, men det kræver, folk ser det, og at der kommer flere midler. Det er hårdt at være nystartet, men vi har dog fået en forrygende start med et godt publikum,” siger John Batz og fortsætter:
“Alle, vi har talt med, der har været inde og se det, er meget begejstrede, og jeg kan kun opfordre folk til at komme og opleve det.”
John Batz håber derfor, at eventuelle fremtidige sponsorer vil sende penge i Komikbys retning.

Over al forventning

Producent på det nye underholdningsshow, Kirstine Bauning, fortæller, at selve showet er gået over al forventning, også selv om de inden start var ret høje.
“Vi var rigtig spændte inden, da det jo er første gang. Men alle, vi har talt med, har sagt, at det har været en virkelig god oplevelse,” siger Kirstine Bauning og fortsætter:
“Jeg tror, det er fordi, vi rammer rigtig bredt, og at det er et underholdningsshow.”
Nøjagtig som John Batz håber hun også, at Komikby er kommet for at blive, men de er endnu ikke nået dertil, hvor de for alvor er begyndt at planlægge næste år, siger hun, og heller ikke hvor det eventuelt skal være, hvis det er.

Et godt sted

“Vi er rigtig glade for Centralværkstedet. Der er en god, intim stemning, og stedet giver helt sikkert noget til vores koncept,” siger Kirstine Bauning, og det er John Batz helt enig i:
“Jeg kan sagtens se, at vi på længere sigt laver noget på Centralværkstedet igen. Vi har haft lidt start-udfordringer, men jeg vil alligevel lægge vægt på, at stedet kan noget,” siger han.
Det samme kan de fem komikere/musikere på scenen, som alle føler, at de har et godt show.
“Det gav os en vis ro i maven til premieren (torsdag 26. januar, red.) for vi vidste, at vi stod med noget godt. Og jeg må da også sige, at det var med en vis stolthed, jeg kunne se skiltet med Komikby 2017 hængende over scenen. Vi synes, vi har et show, vi kan være bekendt, og så kan vi kun krydse fingre for, at der er fyldt op i bussen, når den kører,” siger John Batz.
Næste show kører torsdag 9. februar.

null

Publiceret 08 February 2017 09:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV