Kommunalvalg 2017
Foto: Danni Paulsen
Foto: Danni Paulsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kristian Würtz er lettet over valgresultatet

Socialdemokratiets Kristian Würtz vidste ikke, hvad han skulle forvente af valget oven på al den kritik, han har fået

Kritikken har haglet ned over Kristian Würtz (S) både før og under valgkampen. Men tilsyneladende har den ikke betydet et dårligt valg for den nuværende rådmand for Teknik og Miljø. 

LÆS OGSÅ: Overvældet Winnerskjold: Det troede jeg ikke var muligt

Resultatet af de personlige stemmer ved det netop afsluttede kommunalvalg blev offentliggjort i dag, og her er Kristian Würtz gået frem i forhold til valget for fire år siden. Dengang fik han 1.684 personlige stemmer, ved gårsdagens kommunalvalg fik han 1.770. 

"Jeg er rigtig glad for at blive genvalgt med et styrket mandat. Ikke mindst med tanke på den valgkamp, jeg har været igennem, hvor jeg har været udsat for massevis af kritik," lyder det ærligt fra Kristian Würtz, som inden resultatet af de personlige stemmer ikke havde den store forventning. 

"Jeg synes, det har været rigtig svært at have en fornemmelse af, hvad jeg skulle forvente," fortæller han og fortsætter:

"Jeg skylder en stor tak til alle de mennesker, der har hjulpet mig, og selvfølgelig også til alle dem, som har stemt på mig."

Udover at være lettet over sit eget valg, så glæder Kristian Würtz sig også over, at valget har været godt for rød blok. 

"Alle havde regnet med, at vi ville gå klart tilbage, men vi har i stedet landet et superfint resultat igen, og sammen med de partier, vi normalt arbejder sammen med, har vi lavet et fremragende valg," fortæller han. 

Publiceret: 22. November 2017 20:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus