Kopibandet Queen Machine består af fem aarhusianere, der netop har været på en lille turné i USA. 3. november spiller de i Musikhuset. Pressefoto
Kopibandet Queen Machine består af fem aarhusianere, der netop har været på en lille turné i USA. 3. november spiller de i Musikhuset. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kø til Queen-koncerter

Fem Aarhus-drenges version af bandet Queen spiller op i Musikhusets store sal efter en fin USA-tour

Af Bente Tahmasbi Hansen

Fem unge mænd mødte hinanden i det aarhusianske studiemiljø for ni år siden og dannede bandet Queen Machine.

Siden da er forsanger Bjarke Baisner blevet færdiguddannet som læge og er lige nu på turnus på Herlev Hospital.

Men bandet i hjembyen Aarhus holder han ved.

“Vi er alle aarhusianere af hjertet. Og er stolte over, at vi denne gang skal spille i Musikhusets store sal,” siger Bjarke Baisner.

“Folk vil gerne høre Queens musik live. Vi begyndte midt i krisen, hvor der ikke var mange penge i det, men vi investerede selv nogle penge og en masse tid på at stable et godt show på benene. Det er først de senere år, det har kunnet løbe rundt økonomisk,” forklarer han.

“Vi har solgt 8.500 billetter til de syv koncerter, vi skal spille i Danmark nu. Og vores ekstra koncert i Amager Bio er udsolgt. Det ser ud til, at vi rammer de 10.000 billetter,” forklarer en tilfreds forsanger.

Især sangen Bohemian Rapsodi får altid taget til at lette og publikum til at synge med. Queen Machine pønser på at finde på noget spændende til næste år, hvor der kommer en Queen-film og de har 10 års jubilæum. Da skal de i øvrigt igen på en tur til USA.

Men først går det løs i Musikhuset Aarhus 3. november.

 

Publiceret: 31. Oktober 2017 08:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere