Foto: René Schütze/Ritzau Foto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kanstrup: Ville gerne have været til udlandet

Pierre Kanstrup ville gerne have været til udlandet, men AGF skal ikke betragtes som andenprioriteten. Ambitionerne om udlandet er der dog stadig

Af Christian Fomsgaard Jensen, Tipsbladet.dk

Efter nogle succesfulde år i SønderjyskE er Pierre Kanstrup færdig i klubben. Han takkede nej til en kontraktforlængelse, og nu er han at finde i AGF's hvide trøje, hvor han har skrevet under på en to-årig kontrakt. 

"Jeg ville gerne være skiftet til udlandet, men den interesse, der var, var ikke kontrekt. AGF er på ingenmåde mit andetvalg. Da interessen fra AGF kom, var jeg ikke i tvivl, selvom jeg også havde andre muligheder. Jeg har dog stadig ambitioner om at spille i udlandet," siger Pierre Kanstrup til Der Nordschleswiger.

Den to-årige kontrakt kan betragtes som et tegn på, at Kanstrup ser AGF som et midlertidigt skridt, inden udlandsskiftet kommer. Han er dog helt overbevist om, at der er et stort potentiale i Aarhus. 

"Det kan helt sikkert se mærkeligt ud, at jeg skifter til en klub, der ligger bag SønderjyskE, men AGF er en stor klub med et stort potentiale. I den kommende sæson er ambitionen "kun" at komme i top seks og være med i mesterskabsspillet, og jeg vil gøre mit for, at vi når det. Det skal vi. Og jeg tror, at AGFs langsigtede potentiale er til mere en "kun" top seks."

Publiceret: 11. Juni 2017 16:51
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!