Der er dømt hygge med mad, musik, komik og masser af sportsaktiviteter og sportskampe til den nye sportsfestival i Aarhus. Pressefoto
Der er dømt hygge med mad, musik, komik og masser af sportsaktiviteter og sportskampe til den nye sportsfestival i Aarhus. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kæmpe sportsfestival starter i dag: Det kan du opleve

Arrangørerne håber på 20.000 mennesker til Sport Tailgate

AGF, Bakken Bears, Aarhus United og Århus Håndbold er gået sammen om at gentænke oplevelsen ved at gå til sport i Danmark. Hele byen er inviteret til fest og fællesskab foran Ceres Park & Arena, der i den kommende weekend vil summe af mad, musik og sport til sportsfestivalen Sport Tailgate.

Området forvandles til et aktivitetsland med over 30 gratis aktiviteter. Her er der mulighed for at spille lasergame, bordtennis, floorball, gymnastik, sportsbanko, streetsport i håndbold, fodbold, basketball og meget mere.

Lokale kunstnere og komikere står for musik og stand-up, og Kødbyens Mad & Marked Aarhus sørger for et bredt udvalg af madvogne med smagsoplevelser fra hele verden. Publikum kan også købe kød og selv lave det på opstillede Weber-grill, som man kender det fra USA.

“Tailgating er et elsket fænomen i Nordamerika, hvor maden er god og stemningen er høj. Det handler om fællesskab på tværs før sportsbegivenheden,” fortæller Peter Stensig, projektleder på Aarhus Tailgate.

De fire aarhusianske samarbejdsklubber spiller alle kamp i weekenden. Fredag aften tager Bakken Bears mod Hamborg Towers. Lørdag står den på håndbold. Byens nye dameligahold Aarhus United spiller lokalopgør mod Hadsten HK, og herrerne i Århus Håndbold tager imod Ribe-Esbjerg HH. Der er gratis adgang til disse kampe, ligesom der er til kampe med alle klubbernes talenthold i løbet af weekenden. Sportsfestivalen slutter søndag med braget i Superligaen mellem AGF og Brøndby. Her er der gratis adgang for børn til og med 14 år.

Arrangørerne håber på op mod 20.000 mennesker i løbet af weekenden og opfordrer folk til at komme på gåben eller tage cyklen. På sporttailgate.dk kan du læse hele programmet.

Publiceret: 18. August 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt