Jens Klüver og Miriam Mandipira optræder til førstnævntes jubilæumskoncert under Aarhus Jazz Festival.
Jens Klüver og Miriam Mandipira optræder til førstnævntes jubilæumskoncert under Aarhus Jazz Festival.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jens Klüver holder en fest med musikalske venner

Den tidligere leder af Klüvers Big Band fejrer 40 års jubilæum med en koncert

 I år er det 40 år siden, Jens Klüver startede Klüvers Big Band, der i dag hedder Aarhus Jazz Orchestra og er landets eneste rytmiske basisensemble. I år er det desuden 20 år siden, han blev formand for Aarhus Jazz Festival.

Der er med andre ord noget at fejre, og det gør Jens Klüver med en koncert i Bispeteltet i moren, mandag 17. juli, klokken 20. Han har til lejligheden sammensat et band med sangerinden Miriam Mandipira i front. Hun er fra Zimbabwe og er blevet et stort navn i Danmark indenfor blues, soul og jazz.

“Jeg har optrådt med hende i mange sammenhænge, og jeg synes selv, jeg har været med til at gøre hende til lidt en jazzsangerinde. Hun er fantastisk, og jeg håber, det bliver en festlig koncert med lettilgængelig musik,” fortæller Jens Klüver til Århus Onsdag.

De andre musikere i det sammensatte band er guitaristen Uffe Steen, organisten Martin Schack og trommeslageren John Riddell. Aftenens hovedperson spiller selv på saxofon.

Jens Klüver er i år trådt tilbage som formand for Aarhus Jazz Festival, men skal under festivalen være konferencier på Bispetorvet til Bispejazz, som er hans hjertebarn.

Publiceret: 16. Juli 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt