Nick Langkjær Hansen. Privatfoto fra Facebook
Nick Langkjær Hansen. Privatfoto fra Facebook
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jeanettes desperate løfte til sin forsvundne søn: "Jeg og vi giver aldrig op, før du er hjemme igen"

Håbet bliver stadig mere spinkelt, men det er der endnu for familien til forsvundne Nick Langkjær Hansen

 

24-årige Nick Langkjær Hansen fra Horsens har været forsvundet siden søndag morgen den 29. januar klokken 5.23, hvor han blev set på McDonald's på Store Torv i centrum af Aarhus.

Politiets dykkere har ledt efter Nick blandt andet i havnebassinerne og i åen som løber gennem café- og barområdet i Aarhus. Der er dog stadigvæk ingen afgørende spor.

Men hvordan kan en person forsvinde fuldstændig i en by som Aarhus? Det spørger Nicks familie, som fortsat håber på det bedste midt i al fortvivlelsen.

"Vi vågner op hver dag, og selvfølgelig mangler der en utrolig vigtig brik i vores liv. Men vi kæmper videre og kommer op med nye idéer hele tiden. Vi forsøger at få lov til at komme igennem alle de steder, vi kan. Vi prøver at tænke nye tanker og gå nye veje," siger Nicks mor, Jeanette Wiese Johansen, til TV2 Østjylland.

Familien har hjulpet politiet med at se mange timers videoovervågning igennem for at spotte Nick på optagelserne. Der er dog meget materiale, som endnu ikke er indleveret til politiet, og det gør Jeanette Wiese Johansen bange for, at vigtige optagelser går tabt. Butikkerne kan nemlig være ved at overspille den tid, hvor Nick har været synlig på videoerne.

"Så en opfordring er jo også, at man passer på de ting, indtil politiet har været der, eller vi har været der," siger Jeanette Wiese Johansen til TV2 Østjylland.

Gennem organisationen Missing People, som også er gået ind i sagen og har iværksat flere store eftersøgninger, kommer Jeanette Wiese Johansen med denne hilsen til de mange frivillige hjælpere og til hendes savnede søn:

"Først skal der lyde en stor tak til alle de vidunderlige mennesker som har brugt masser af timer på at lede efter min søn. Vi er desværre ikke i mål endnu, så mit håb/ønske er at i stadig kigger lidt ekstra, når I går ture.

Mit løfte til Nick: Mor elsker dig Nick'er skat, og våger og passer extra godt på dig i denne tid, du er ikke alene, og vi skal nok få dig hjem snart. Jeg og vi giver aldrig op, før du er hjemme igen, så hold ud, du er her, lige i vores hjerter! Mor?"

Nick Langkjær Hansen beskrives som: 180 cm., normal af bygning, kort, mørkt hår, modermærke ved højre øje, iført sorte Adidas-sko med hvid bund, sorte bukser, mørkeblå/sort skjorte og en lang sort vinterjakke.

Tip i sagen skal gives til Østjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Hjælp med at sprede efterlysningen af Nick yderligere. Del Facebookopslaget nedenfor. På forhånd tak.

 

 

 

Publiceret: 20. Februar 2017 01:12
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!