50 studerende fra seks lande skal komme med forslag til, hvordan Sydhaven i Aarhus kan udvikle sig. Pressefoto
50 studerende fra seks lande skal komme med forslag til, hvordan Sydhaven i Aarhus kan udvikle sig. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Internationale studerende skal udvikle Sydhavnen

50 studerende fra seks lande skal udvikle Sydhavnen i Aarhus

byudvikling

 

3. november kl. 16 kan du se resultatet af en gruppe unge studerendes forslag til udvikling af Sydhavnen, når der er fernisering på Black Box Jægergårdsgade i Aarhus.

Fra 30. oktober til 3. november skal 50 studerende fra seks lande arbejde med otte konkrete udfordringer for at udvikle området omkring Sydhavnen i Aarhus. Projektet hedder DCLivingLab og er en del af Creativity World Forum.

Det er anden gang, at DCLivingLab bliver afholdt. I år er der fokus på urbane udfordringer. Konkret formulerer otte forskellige 'organisationer', blandt andet Foreningen Sydhavnen, Aarhus Kommune, Danske Bank, Filmbyen 3 og Kulbroen hver en udfordring, som de studerende skal arbejde med i grupper.

'Organisationerne' har valgt at involvere sig for at få nye kreative bud på, hvordan Sydhavnen, de alle er en del af, kan udvikle i fremtiden. De studerende, der skal arbejde med udfordringerne, kender ikke hinanden. De har forskellige erfaringer, og repræsenterer en bred vifte af uddannelser for eksempel ingeniører, ergoterapeuter, designere og arkitekter. Deltagerne kommer til at opleve nogle intense dage, hvor de skal samarbejde på tværs af sproglige, kulturelle og faglige forskelligheder.

 

Publiceret: 31. Oktober 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt