Arkivfoto.
Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hyldest til buschauffør - og passagerer - amok på Facebook: "Dejligt at opleve stor medmenneskelighed en helt almindelig aften på vej hjem i bussen"

 

Et rosende indlæg på Midttrafiks Facebook-profil er mildt sagt gået viralt. Mere end 20.000 har reageret på indlægget, der blot har været på i ca. 20 timer.

"Jeg skulle tage natbussen 123 i går fra Aarhus kl. 00.23 mod Rønde. Lige inden bussen skulle køre kom en ung påvirket pige uden sko, taske, mobil eller penge og spurgte hvordan hun kunne komme til Skødstrup uden penge. Straks var der flere passagerer der tilbød at betale hendes billet. Bussen kørte dog ikke omkring Skødstrup, så hun ville bare med så langt hun kunne komme."

Opslaget er skrevet af Vibeke Tofteby, der kun har roser til overs for buschaufføren og passagererne i bussen.

"Da vi kom til sidste stop inden Skødstrup vaklede hun ud af bussen. Den kvindelig chauffør var synligt bekymret for hende og kaldte hende tilbage og tilbød at kører omkring Skødstrup og sætte hende af der. Det tog hun imod og chaufføren undskyldte overfor os andre at bussen ville nå Rønde 4 minuttet forsinket - hvilket ingen på nogen måde havde noget imod."

"Stort cadeau til en impatisk chauffør, der kortvarig brød køreplanen af hensyn til et medmenneske, der tydeligvis ikke selv kunne tage vare på sig selv i denne situation. Stort cadeau til de passager der tilbød at betale hendes billet og stort cadeau til alle passagererne som alle synes at chaufføren handlede helt rigtigt. Dejligt at opleve stor medmenneskelighed en helt almindelig aften på vej hjem i bussen"

Publiceret: 18. Juni 2017 09:57
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!