Hollænder råbte grimt til politiet og sparkede efter betjente.
Hollænder råbte grimt til politiet og sparkede efter betjente.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hollænder sparkede betjente og råbte grimme ord

21-årig mand nægtede at vise ID til politiet og blev derfor anholdt

En 21-årig hollandsk statsborger sad som bagsædepassager i en bil, der rutinemæssigt blev stoppet natten til mandag 17. juli klokken 01.10 på I. Christensens Gade i Brabrand. Føreren af bilen og personen der sad på passagersædet blev begge bedt om at vise ID, hvilket de gjorde.

Da politiet bad den 21-årige bagsædepassager om det samme, oplyste han, at han ikke var dansker, men englænder, og at han ikke havde noget ID på sig. Han blev derfor bedt om at oplyse navn og fødedato, hvilket han heller ikke ville.

Den 21-årig blev gjort bekendt med, at han som udlændinge skulle kunne fremvise ID, og han blev derfor anholdt, så man på politistationen kunne få belyst hans identitet.

Det fik den 21-årige til på engelsk at råbe ukvemsord efter de to betjente, og han modsatte sig anholdelse ved at skubbe til betjentene og sparke den ene på hånden. Han blev derfor også sigtet for fornærmelig tiltale og vold mod polititjenestemand, hvorefter han blev placeret på bagsædet af patruljebilen. På vej ind til politistationen gentog den 21-årige flere gange ukvemsord mod betjentene, og da han skulle placeres i detentionen, sparkede han en anden betjent over skinnebenet.

cko

Publiceret: 17. Juli 2017 11:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!