Martin Bang Christensen fik guld til DM i tårn og to sølvmedaljer til Nordiske Mesterskaber i udspring. Pressefoto
Martin Bang Christensen fik guld til DM i tårn og to sølvmedaljer til Nordiske Mesterskaber i udspring. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Harlev-dreng er Danmarks bedste i udspring fra tårn

Martin Bang Christensen vandt DM på tårn og sølv til nordisk mesterskab

De Danske Tårnmesterskaber blev forleden afholdt i Greve Svømmehal, og her tog Martin Bang Christensen fra Harlev en medalje med hjem. Han deltog i seniorkonkurrencen, og her sprang han en rigtig flot serie og vandt guld med 325,25 points på 10 meter tårnet.

Men ikke nok med det så er det også blevet til medaljer ved de Nordiske Mesterskaber. Igen i år var Martin med det danske landshold i udspring til mesterskaberne, der foregik i Jønkøbing i Sverige fra 8. til 10. december. Martin stillede for første gang op i seniorkonkurrencerne, og det blev til to sølvmedaljer for AGF-udspringeren. Første konkurrence var på tre-meter-vippe, hvor det blev til en sølvmedalje. Martin sprang rigtig flot og lå kun 9,95 points fra guldet. Næste konkurrence var tårn, hvor Martin igen sprang rigtig flot og endda slog sin egen personlige rekord med 378,10 points. Dette sikrede ham endnu en sølvmedalje, og han klarede kravene til sommerens Europa Mesterskaber.

“Jeg er meget glad for mine medaljer. Jeg har arbejdet hårdt sammen med min træner Yakov Munkebo. Nu håber jeg, at jeg kan få trænet lidt mere næste år, så jeg kan blive endnu bedre. Lige nu planlægger vi en del stævner i 2018, så jeg er i topform til EM,” siger Martin Bang Christensen.

Publiceret: 28. December 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus