Nye Borgerliges formand Pernille Vermund sammen med partiets to spidskandidater i Vestjylland og Østjylland til Folketingsvalget, Poul Højlund (i midten) og Lars Boje Mathiesen
Nye Borgerliges formand Pernille Vermund sammen med partiets to spidskandidater i Vestjylland og Østjylland til Folketingsvalget, Poul Højlund (i midten) og Lars Boje Mathiesen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

"Han siger, hvad han mener, og gør, hvad han siger"

Nye Borgerlige tror på, Lars Boje Mathiesen fra Aarhus kommer ind i Folketinget

Lars Boje Mathiesen blev i dag præsenteret som Nye Borgerlige spidskandidat i Østjylland til Folketinget.

Det skete på et pressemøde i Aarhus, hvor partiformand Pernille Vermund præsenterede Lars Boje og Poul Højlund, som bliver partiets kandidat i Vestjylland.

"Poul Højlund og Lars Boje Mathiesen er begge mænd med en stor personlig integritet. Det er mennesker, som siger hvad de mener, og hvor man kan stole på, at de gør, hvad de siger. Nye Borgerlige er sat i verden, fordi politikerne svigter. De skal have stolen sat for døren, og jeg kan ikke forestille mig nogen andre end de to til at løfte den opgave," siger Pernille Vermund i en pressemeddelelse fra Nye Borgerlige.

Lars Boje Mathiesen er 42 år og bor og arbejder som skolelærer i Aarhus. Han sad i byrådet i Aarhus i årene 2014-2017, men valgte ikke at genopstille ved kommunalvalget i november for at kunne koncentrere sig 100 procent om at få Nye Borgerlige i Folketinget.

”Jeg er utrolig glad for den tillid, der er vist. Nu skal jeg rundt i hele Østjylland og tale med så mange borgere som muligt. Vi oplever utrolig stor imødekommenhed fra folk, og der er en stærk stigende interesse for vores politik. Men vi ved også, at intet kommer af sig selv”, siger Lars Boje Mathiesen.

LÆS OGSÅ: Lars Boje: De ryster i bukserne på Christiansborg

Han blev i 2013 valgt ind i Aarhus Byråd for Liberal Alliance. I 2016 meldte han sig ud af Liberal Alliance og blev en kort overgang løsgænger i byrådet, inden han meldte sig ind i Nye Borgerlige.

Pernille Vermund stiftede sammen med Peter Seier Christensen Nye Borgerlige i efteråret 2015 i kølvandet på den store flygtningekrise, hvor tusindvis af flygtninge og migranter vandrede op ad de danske motorveje.

Pernille Vermund forventer, at Nye borgerlige får kandidater valgt i alle landets ti storkredse pånær Bornholm.

"Når flere lærer os at kende, vil flere få øjnene op for, at der er brug for et parti, der både står for en stram udlændingepolitik og en borgerlig økonomisk politik,” siger Pernille Vermund.

Nye Borgerlige har på landsplan næsten 4.000 medlemmer og lokalforeninger over hele landet, oplyser partiet.

jr

 

Publiceret: 08. Februar 2018 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt