Oplev forestillingen i vinterferien. ’I nattens lys’ på Teater Refleksion i vinterferien.
Foto: Bo Amstrup
Oplev forestillingen i vinterferien. ’I nattens lys’ på Teater Refleksion i vinterferien. Foto: Bo Amstrup
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Guide: Vinterferie for børn

Vinterferie er lig med fri fra skole og børnehave, og i Aarhus er der heldigvis masser af aktiviteter for ferieramte børn

Astrid Hellerup Madsen

På eventyr med Hr. Nat

Teater Refleksion inviterer de 3-6-årige og deres familier til forestilling i vinterferien. 'I nattens lys' handler om Hr. Nat, der går sin vågerunde, mens mørket falder på. Men der er en anden, der ikke sover. Det er en lille pige. Sammen tager de to på eventyr ud i nattens univers af lys og lyd, drømme og fantasi. 10.-15. februar.

Foto: Bo Amstrup
Foto: Bo Amstrup

Aktiv ferie i DGI-Huset

Skal der fart over feltet, så er aktiv ferie i DGI-huset en mulighed. Klatrevæggen tilbyder non-stop klatring, og springsalen er åben med trampolin, springgrav, balancebomme, minitrampolin og andre springredskaber. I hallerne er der stort boldspilsområde, og hoppepuden og hoppeborgen er åben for de mindste. 12.-18. februar kl. 10-16.

Pressefoto
Pressefoto

Årstidsfabrikken byder velkommen

Hvorfor skifter årstiderne? Det giver 'Årstidsfabrikken' på Teaterhuset Filuren svar på. Det er Geo, der styrer den store maskine, der sørger for, at alle årstiderne kommer på det rigtige tidspunkt. En dag falder han i søvn, og så er det vennen Flora, der skal styre maskinen, men kan hun holde fingrene fra de spændende knapper? Stykket er for børn fra fire år. 8.-25. februar.

Læs også: Guide: Fastelavn er mit navn

Foto: Teaterhuset Filuren
Foto: Teaterhuset Filuren

Ree Parks dyr i vinterpels

Ree Park har ekstraordinært åbent i ferien, så du kan opleve parkens dyr i vinterpels. Se for eksempel geparderne blive fodret, eller bjørnene komme ud af deres hi. På udvalgte dage kan du slå løven af tønden. Parken er indrettet med hyggeområder med for eksempel liggeunderlag og skind, hvor børn kan se 'På job med dyrepasseren'-filmen. 10.-25. februar kl. 11-15. 

Pressefoto
Pressefoto

På dragejagt i Storcenter Nord

Vil du være med til at fange en drage? I Storcenter Nord går jagten på de ildspyende dyr ind i ferien. Ud over at jage drager er der også skattejagt, hvor de forsvundne lykkesten i en skattekiste skal findes. Med dragejagten følger en halskæde, en lykkeamulet og et kodekort samt et lille aktivitetshæfte med historier om dragerne og opgaver. 10.-18. februar kl. 11-16.

Pressefoto
Pressefoto
Publiceret: 09. Februar 2018 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112