AGF-træner Glen Riddersholm hvisker Martin Spelmann noget i øret i playoff-kampen i superligaen mellem AGF og Esbjerg på Ceres Park i Aarhus, onsdag aften. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Foto
AGF-træner Glen Riddersholm hvisker Martin Spelmann noget i øret i playoff-kampen i superligaen mellem AGF og Esbjerg på Ceres Park i Aarhus, onsdag aften. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Foto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Glen Riddersholm: Vi manglede en indskiftning til sidst

AGF var under stort pres fra Esbjerg de sidste 10 minutter, og det skyldtes i nogen grad, at hjemmeholdet måtte skifte ud allerede i første halvleg

Af Nicolai Dupont, Tipsbladet.dk

Der var masser af drama i slutfasen af opgøret mellem AGF og Esbjerg onsdag aften. Hjemmeholdets 2-1 føring betøder, at gæsterne smed alt ind i jagten på en udligning, der ville give dem den samlede sejr. 

AGF-træner Glen Riddersholm havde håbet, at han kunne smide friske ben på banen i sådan en situation, men da Dino Mikanovic måtte udgå allerede i første halvleg, var det ikke muligt.

"Med en tidlig udskiftning i første halvleg, så mangler vi en indskiftning til slutfasen. Der kan man godt se, vi lider. Man kan se, at begge hold lider, men Esbjerg bruger deres indskiftninger klogt. Når vi er lidt trætte og vi har Backman, som ikke har spillet en kamp siden december, så er det klart, at vi bliver presset. Derfor smider vi også Duncan ned i forsvaret og Daniel A. Pedersen må igen ind på en uvant plads som højreback," sagde Glen Riddersolm efter kampen.

Esbjergs offensive satsning endte med at koste i den anden ende, da hjemmeholdet til sidst bragte sig foran med 3-1. Og selvom sejren var fortjent, så havde Riddersholm kun respekt og sympati til overs for Esbjergspillerne. 

"Samlet set er det fortjent, at vi går videre, men jeg er også fuld af sympati for Esbjerg, som gør, hvad de kan. De jager det, kommer bagud og vender tilbage. Det skal de have stor respekt for. Der venter dem ikke en særlig sjov kamp i de to næste opgør. Særligt ikke, når det allerede er på lørdag." 
Publiceret: 17. Maj 2017 22:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!