Foto: Mostphotos og Mostphotos
Foto: Mostphotos og Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gigantisk TV-kanal i USA anbefaler Aarhus som et romantisk rejsemål

Skal man på en romantisk rejse, så er Aarhus et godt bud. Det mener i hvert fald CNN Travel, som skriver om Aarhus på sin hjemmeside

Skal man på en romantisk rejse, så er Aarhus en god destination at vælge. Det synes i hvert fald amerikanske CNN Travel. I en liste over ni romantiske destinationer for forskellige typer rejsende, bliver Danmark, og her iblandt Aarhus, nævnt som en god destination for det romantiske udendørspar. 

LÆS OGSÅ: Engelsk medie: Aarhus har et af Europas smukkeste universiteter

I omtalen bliver der især lagt vægt på, at Danmark er et sted for cykelglade turister, og i Aarhus skriver CNN Travel, at byen tilbyder en cykelrute, der tager cyklister gennem byens centrum, forbi rådhuset og ARoS Aarhus Kunstmuseum, hvor man kan stoppe op og nyde regnbuen. 

På listen er vidt forskellige steder som Montego Bay i Jamaica, Paris i Frankrig og Busan i Sydkorea nævnt, og så altså Aarhus i Danmark.

Det er ikke første gang, at de amerikanske medier har øjnene rettet mod Aarhus. I december sidste år var det USA's største avis, The Wall Street Journal, som havde masser af ros til Aarhus, efter en af avisens journalister havde været et smut i Smilets By. 

Publiceret: 12. Februar 2018 19:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus