Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fundet farvet og med sår i halsen: Sådan mishandlede tyvene Pablo

 

Narkohunden Pablo er efterhånden kendt i det meste af Danmark. To gange på en uge har han været stjålet fra sin hundegård. Og han var ikke helt uden mén, da politiet fandt ham.

"Han kom hjem i aftes, og det var ren gensynsglæde. Den første gang var vi bekymrede. Den her gang var vi bange. De har farvet ham sort over det meste, og han har to sår på halsen, hvor de har gravet hans chips ud, siger hans ejer, Michael Johansen, til TV 2.

Politiet havde søndag aften fået et tip om, at hunden skulle befinde sig på en adresse i Sabro, der ligger 13 km nordvest for Aarhus. En patrulje tog ud og ransagede adressen - og her fandt de to mænd fra Sønderborg på 17 og 21 år - og hunden Pablo bag en låst dør.

De to unge mænd blev med det samme anholdt og sigtet for tyveri af hunden. Narkohunden blev i torsdags stjålet for anden gang fra sin hundegård i det nordlige Aarhus.

"Den her gang har de klippet hul i hegnet i den nederste del af døren. Hegnet er klippet op med en tang," sagde Pablos ejer, Michael Johansen, til TV 2 Østjylland.

Pablo og hans ejer, Michael Johansen, skal om kort tid fire måneder til Kabul i Afghanistan på en NATO-opgave. Derfor valgte Michael Johansen i tirsdags at udlove en dusør på 10.000 kroner til det tip, der kunne føre til, at Pablo blev fundet.

Publiceret: 15. Maj 2017 11:42
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!