Morten Mølkjær har tegnet en tre-årig kontrakt med Aarhus Fremad. Han har netop vindet DM med AGFs U17-drenge.
Morten Mølkjær har tegnet en tre-årig kontrakt med Aarhus Fremad. Han har netop vindet DM med AGFs U17-drenge.
Foto: FotoTrine,vildmedfoto.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fremad ansætter trænertalent fra AGF: "Vi skal spille 1. division"

Aarhus Fremad har skrevet kontrakt med 31-årige Morten Mølkjær, der skal afløse Claus Christiansen. Mølkjær har netop vundet U17-DM med AGF

Af Kim Skovrup Andersen

Aarhus Fremads 2. divisionshold har fra 1. juli ansat Morten Mølkjær som ny træner, efter Claus Christiansen har valgt nye græsgange i jyllandsserieklubben Silkeborg KFUM fra næste sæson:

“Det er med stor glæde, at vi har ansat 31-årige Morten Mølkjær. Han har det seneste år trænet U17-ligaholdet i AGF, der for nylig kunne kalde sig danske mestre – to runder før turneringen er færdigspillet,” siger Aarhus Fremads direktør, Nicolaj Wittendorff.

”Efter tre gode år med Claus Christiansen ved roret har det været vigtigt for os at finde en træner med kompetencer til at videreføre de målsætninger, vi sammen med spillertruppen har fastlagt. Vi betragter Morten som et stort trænertalent med ambitionerne i orden, og vi er sikre på, at Morten kan skabe et unikt træningsmiljø i klubben, som kan være med til at tiltrække nye, men samtidig også motivere og udvikle de spillere, som allerede er i klubben. Morten er Fremads nye træner, fordi vi er sikre på, at han kan vinde fodboldkampe, og samtidig skabe udvikling og fornyet energi i en trup, hvor spillerne kommer, fordi de elsker at spille fodbold, og ikke fordi de er på kontrakt,” siger direktøren for Aarhus Nord-fodboldklubben.

Morten Mølkjær har A-licens, og stillingen som cheftræner i Aarhus Fremad bliver hans første opgave som seniortræner.

God mavefornemmelse

“Jeg har valgt at takke ja til Aarhus Fremads tilbud, da den sportslige udfordring og opgave i Fremad-projektet er meget spændende. Fra første samtale med Aarhus Fremad har min mavefornemmelse været rigtig god, og jeg har derfor ikke været et sekund i tvivl om, at valget er det rigtige for mig. Der er sat nogle ambitiøse og realistiske målsætninger, som jeg fuldt ud tror på, at vi kan opfylde. Derudover tiltaler miljøet og menneskerne på Riisvangen mig meget,” siger han og nævner, at målsætningen på et tidspunkt er at komme med i oprykningsspillet til 1. division.

“Vi er nummer to her i byen målt på antallet af tilskuere til hjemmekampe, og jeg er ambitiøs, så jeg mener, det er realistisk at kunne spille 1. division på et tidspunkt. Men nu skal jeg lige se, hvordan det kommer til at se ud med truppen til den kommende sæson.” siger han og tilføjer:

“Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med arbejdet og videreudvikle den sportslige strategi, som Claus og klubben har lavet indtil nu. Jeg har en plan om, at holdet skal udvikles til at have et meget aggressivt og offensivt mindset i alle spillets faser, hvilket gerne skulle give de mange, trofaste tilskuere gode og underholdende fodboldoplevelser på Riisvangen.”

Det begyndte i Mårslet

Trænerkarrieren begyndte hjemme i Mårslet hos TMG med nogle lilleput-drenge, men så kaldte AGF, hvor Mølkjær på otte år steg i graderne.

Kontrakten med Aarhus Fremad er på tre år, og snart bliver det meldt ud, hvem der skal være assistenttræner.

Publiceret: 16. Juni 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
ERROR: Macro disqus is missing!