Tidligere AGF’er og nuværende superliga-ekspert, Flemming Povlsen, vurderer, at AGF har en realistisk mulighed for at kæmpe sig ind i top-6 i den kommende sæson. Foto: Jakob Jørgensen/Ritzau Foto
Tidligere AGF’er og nuværende superliga-ekspert, Flemming Povlsen, vurderer, at AGF har en realistisk mulighed for at kæmpe sig ind i top-6 i den kommende sæson. Foto: Jakob Jørgensen/Ritzau Foto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flemming Povlsen: “AGF skal stå på tæer for at komme i top-6”

Hvis AGF skal klemme sig ind i topstriden, kræver det en god start på sæsonen, mener tidligere AGF’er

Skal målsætningen om en top-6-placering indfries, så kræver det, at der kommer point ind på kontoen tidligt i sæsonen, og at spillerne kan bevise sig selv mod stærkere modstandere end i nedrykningsslutspillet i sidste sæson. Det mener Canal 9-fodboldeksperten Flemming Povlsen.

“Nu skal klubben starte forfra. Igen. Man skal have spillet et nyt hold sammen, og den slags ting tager altså tid. Men der venter et roligt kampprogram i starten af sæsonen, hvor der er mulighed for at hente nogle point, som kan give tro på tingene. Alting bliver nemmere, hvis man får en god start,” siger Flemming Povlsen, der i midten af 1980'erne selv spillede i den hvide trøje.

God mod dårlige hold

Sidste sæsons skuffende placering efterlod - til trods for det nervepirrende slutspil - AGF med en god fornemmelse. For her gik klubben fra sejr til sejr.

“AGF var med afstand det bedste hold i nedrykningsslutspillet, så hvis man for alvor skal tro på en topplacering i år, så kræver det også gode resultater mod de gode hold i ligaen,” siger Flemming Povlsen og tilføjer om de nye ansigter i truppen:

“Det er nogle gode, danske, rutinerede spillere, som man har hentet ind, men det tager tid at falde ind på holdet, så vi må vente med at konkludere alt for meget.”

Faldgruber med fordele

De seneste års svipsere kan ifølge fodboldeksperten blive en fordel for klubben. Her vurderer Povlsen nemlig, at der er en masse vilje og gejst at hente internt i truppen.

“Fodboldspillere, der skal ud og bevise sig selv hver gang, er spillere, som har noget at kæmpe for. Og det kan blive en fordel for AGF, fordi der hele tiden er noget at spille imod. Det fungerer som benzin på motoren for fodboldspillere,” siger han, inden han powerranker AGF i Superligaen:

“Jeg mener, at AGF bør ligge mellem femte og syvende pladsen i Superligaen. Men AGF skal stå på tæer for at komme i top-6.”

Publiceret: 12. Juli 2017 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!