Skåde Skole
Skåde Skole
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fem fede legepladser i Aarhus Syd

Guide til fem gode legepladser i det sydlige Aarhus, hvor I kan more jer, slappe af og blive udfordret

Denne guide til gode legepladser i Aarhus Syd er lavet i samarbejde med Camilla og Michael Frederiksen, der har instagramprofilen Børnenes Aarhus. Ægteparret har sammen med deres sønner på tre og fem år besøgt en lang række legepladser i Aarhus, og de har på avisens opfordring udvalgt fem fede legepladser i Aarhus Syd.

Camilla og Michael har taget alle billederne her på siden og lavet beskrivelserne af legepladserne.

Se mere på instagram.com/bornenesaarhus

 

 

Skåde Skole har renoveret deres udearealer, så de indbyder til leg og streetsport. Her finder I Parkour-redskaber, skateboardramper, Street-fodboldbaner, små trampoliner, en lang rutsjebane, løbebane og et lækkert område med klatrestativer. Det meste er samlet på et stort areal, som er opdelt i to niveauer.

Beliggenhed: Mantziusvej 5, Højbjerg

Kærgårdsparken, Solbjerg
Kærgårdsparken, Solbjerg

Kærgårdsparken, Solbjerg

Solbjerg har en hyggelig legeplads, som er placeret i Kærgårdsparken. Parken er ikke helt vild stor, men lille og hyggelig. På legepladsen finder I et lille klatrestativ, sansegynge, stor vippe, legebil og sandkasse med et legehus og et klokkespil, som giver jer mulighed for at lave jeres helt eget band i det fri.

Beliggenhed: Ved Kærgårdsvej 43, Solbjerg

Agernvej, Beder
Agernvej, Beder

Agernvej, Beder

I Beder ved Agernvej finder I en hyggelig park, som ikke kun byder på en lækker legeplads, men nok også det mest tilgængelige æbletræ, vi nogensinde har set. Her vokser der masser af æbler, hvor de fleste er i plukhøjde, og skulle nogle være uden for rækkevidde, er træet ganske klatrevenligt. På legepladsen finder I klatrestativ, rutsjebane, vippedyr, fodboldmål, gynger, legehuse og sandkasse. 

Beliggenhed: For enden af Agernvej, Beder

Bækvejsparken, Malling
Bækvejsparken, Malling

Bækvejsparken, Malling

Bækvejsparken i Malling har et dejligt grønt område med store træer og selvfølgelig en legeplads. På legepladsen finder I en udfordrende tarzanbane både for børn og voksne, legehuse, et lille klatrestativ, sandkasse, gynger, rutsjebane, fodboldmål og et tromme-instrument, som hurtigt kan sætte stemningen for en god omgang indianer og cowboy. 

Beliggenhed: For enden af Bækvej i Malling

Byvangen, Viby
Byvangen, Viby

Byvangen, Viby

Byvangen i Viby er en skøn park med et dejligt grønt område og sø med ænder og en legeplads, som falder godt ind i omgivelserne. På legepladsen finder I klatrestativ med rutsjebane, sansegynge, et lille legehus med rutsjebane, en krokodille, sandkasse, balancegang og en xylofon.

Beliggenhed: På hjørnet af Grundvigsvej og Øster Allé, Viby

Publiceret: 10. September 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt