Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fans havde krudt i underbukserne mellem Randers FC og AGF

Fans gemte kanonslag og romerlys i underbukserne i går til Superligakampen mellem Randers FC og AGF

Der var knald på stadion og krudt i underbukserne, da Randers FC og AGF mødtes til lokalopgør i går eftermiddag på Randers Stadion.

Østjyllands Politi måtte dele i alt syv sigtelser ud for overtrædelse af fyrværkeriloven, da flere unge mænd havde valgt at tage fyrværkeri med til kampen. De fleste af dem havde stukket romerlys eller kanonslag i underbukserne, mens en 15-årig dreng var så kreativ, at han havde lavet et hulrum i sine sko, så der var plads til to romerlys. 

"Vi har ikke oplysninger på, om de var fans af det ene eller andet hold, eller om de overhovedet var fans," lyder det fra Jakob Christiansen, pressemedarbejder hos Østjyllands Politi. 

En 20-årig mand i Randers FC-tøj blev anholdt allerede om formiddagen på Brødregade. Her smed han fem kanonslag fra sig, da han opdagede politiet. Betjentene havde dog set det og besluttede at kropsvisitere ham for yderligere fyrværkeri. På ham fandt de noget kokain, som førte til anholdelse med en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer.

Yderligere fire mænd blev anholdt for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da de opførte sig aggressivt og var højtråbende mod både politiet og andre personer.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Publiceret: 06. November 2017 10:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere