Jon Gade Nørgaard, vinder af Popstars 2002, gør musikalsk comeback i 2017. Arkivfoto
Jon Gade Nørgaard, vinder af Popstars 2002, gør musikalsk comeback i 2017. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Få billetter tilbage til Jon Nørgaard-koncert

Billetsalget går så godt til ekstrakoncerten, at man skal skynde sig at købe billet

Om en måned er det 15 år siden, at Jon Nørgaard vandt TV2s talentkonkurrence Popstars og dermed startede et af de mest omtalte karriereforløb i dansk musik i nyere tid. I den anledning spiller han to koncerter på Train i Aarhus.

I december måned sidste år kunne Jon Nørgaard offentliggøre to koncerter i Aarhus og København i anledningen af sit 15-års jubilæum. På trods af at der på daværende tidspunkt var godt et år til koncerterne, blev de udsolgt på få dage, og derfor offentliggjorde han fire ekstrakoncerter og tilføjede dermed endnu en Aarhus-koncert til plakaten.

Jon er født i Aarhus, men opvokset Grenaa. Første gang han vendte tilbage til Smilets By var for at spille fodbold:

”Da jeg var 14 år, begyndte jeg at spille fodbold i AGF. Dengang var byen stor og voldsom for en dreng fra landet. I dag føler jeg mig som fuldblodsaarhusianer," fortæller han i en pressemeddelelse. 

Efter at have flyttet flere gange mellem Grenaa, København og med en enkelt afstikker til Køln, bor og arbejder Jon i dag i Aarhus.

De sidste mange år har Jon drevet egen virksomhed – musikselskabet IDOL!NC med base i Mejlgade. IDOL!NC repræsenterer blandt andet artister som KATO, Djämes Braun, TooManyLeftHands og mange flere.

Koncerten med Jon Nørgaard på Train d. 24. november blev udsolgt på kun halvandet døgn, og billetsalget til ekstrakoncerten samme sted d. 11. november går så godt, at der kun er få billetter tilbage. 

-jwh.

Publiceret: 26. Oktober 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere