Modelfoto.
Modelfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Enhedslisten støtter forældre i at holde børn hjemme

Der er fuld støtte fra Enhedslisten til forældres krav om bedre normeringer

Torsdag holdt en gruppe forældre i Aarhus deres børn hjemme fra daginstitutioner i protest mod utilstrækkelige normeringer. Det møder nu opbakning fra Enhedslisten i Aarhus. Det skriver partiet i en pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ: Drama i teatret: To personer besvimede under forestilling

Enhedslisten har i årevis kæmpet for at få bedre normeringer i de aarhusianske daginstitutioner, hvilket ifølge partiet kun er lykkedes i et begrænset omfang.

”Vi bakker helt og aldeles op om forældrenes krav og ønsker. De harmonerer fuldt ud med det, som vi i Enhedslisten gennem flere år har forsøgt at få flertal for i Aarhus Byråd," siger Lone Norlander, medlem af Aarhus Byråd for Enhedslisten og medlem af Børn- og Ungeudvalget, i pressemeddelelsen. 

Lone Norlander kender børn- og ungeområdet indefra gennem sit mangeårige arbejde som leder af en daginstitution i Aarhus.

Ved de seneste fire års budgetforhandlinger har Enhedslisten stillet forslag om bedre normeringer i daginstitutionerne, især for de 0-2 årige. Men det har ifølge Enhedslisten været op ad bakke, idet de fleste andre partier i byrådet enten har været imod eller også kun har lettet en lille smule på pengekassen.

”Vi vil i byrådet arbejde for, at vi i daginstitutionerne i Aarhus får en tilstedeværelses normering, der sikrer børnene ordentlige opvækstvilkår, og samtidig skal vi have en sikring af de ansattes arbejdsvilkår,” fortsætter Lone Norlander i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret: 11. Marts 2018 11:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt