Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Enhedslisten: Aarhus skal have flere P-vagter

I et nyt forslag, som præsenteres på næste byrådsmøde, foreslår Enhedslisten, at der skal være flere P-vagter i Aarhus for at sikre, at parkeringsreglerne overholdes

Enhedslisten er tilhænger af den nye parkeringspolitik i Aarhus, der er på vej til at blive vedtaget. Men partiet mener, at der er brug for, at der bliver ansat 12 ekstra P-vagter i byen til at sikre, at parkerings-reglerne overholdes. Det er især i aftentimerne, at partiet mener, der er behov for en ekstra indsats. Det oplyser Enhedslisten i en pressemeddelelse, hvor de samtidig skriver, at forslaget bliver præsenteret ved næste byrådsmøde.

LÆS OGSÅ: Venstre vil have gratis parkering i Aarhus

”Der er ikke kapacitet til at kontrollere parkering om aftenen i Aarhus. En del parkerende har det som en kalkuleret risiko at parkere i områder med manglende kontrol. Derfor er der behov for at ansætte 12 ekstra P-vagter,” siger Keld Hvalsø, formand for Teknisk Udvalg, i pressemeddelelsen. 

Parkerings-politikken har været behandlet i Teknisk Udvalg. Enhedslisten er glad for, at der er flertal for den, bestående af EL, S, SF og Alt, mens de borgerlige partier er imod den. Politikken indeholder blandt andet udvidet beboerparkering og øget betaling for at parkere i midtbyen.

”Vi ønsker, når parkeringspolitikken bliver vedtaget, at der faktisk også er parkeringspladser til rådighed for beboerne i midtbyen, og som minimum at der betales for den nødvendige parkering for de bilister, der kommer fra opland og andre kommuner,” fortsætter Keld Hvalsø i pressemeddelelsen.

Næste byrådsmøde finder sted onsdag fra klokken 16.

jwh

Publiceret: 13. Marts 2018 08:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt