Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Vi skal have flere grønne, levende områder

Debatindlæg af Polly Bak Dutschke, kandidat ved KV17 (S)

Christiansbjerg og Katrinebjerg er et skønt område at bo i. Der er grønne arealer og lidt sportsfaciliteter, men som mor til tre børn oplever jeg også, at der er for få steder at boltre sig som familie.

Jeg vil derfor arbejde for, at der kommer flere legepladser i området. Som byrådskandidat for Socialdemokratiet er dette en af mine mærkesager.

Blandt andet over for skøjtehallen ved Sif-banerne er der mulighed for at skabe en fed innovativ legeplads med velfærdsteknologiske tiltag, som alle i området kunne drage nytte af.

Ligeledes kan de grønne arealer ved Katrinebjergskolen gøres mere spændende og indbydende. Tænker i park, siddepladser, vandrestier, krolf, udendørs fitness, legeplads og andre funktioner for at skabe rammer for, at flere kan mødes på tværs af alder og bedre rum for børnene.

Med et moderne ord skal der være mere samskabelse, hvor beboerne tager ansvaret på sig, og kommunen finder lidt midler til at understøtte det.

Vi skal i vores kommune bidrage til legeområder, som giver plads til liv og leg udendørs, så der er et godt alternativ til pc'er, iPhones, iPads osv.

Og gennem leg og motion kan legepladser også automatisk bidrage med at skabe bevægelse til børnene.

Desuden mener jeg, at jo større vores by bliver, jo mere vigtigt er det at skabe lokale grønne levende områder, hvor mennesker mødes i trygge sociale rammer, og hvor børn og familier trives.

Jeg er af den overbevisning, at hvis vores by har de basale rammer og infrastruktur på plads, så øges vores livskvalitet, og vi er med til at skabe en god by for alle.

Publiceret: 04. November 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Valget netop nu