Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lidt ros til vore Byrådspolitikere

Finn Nielsen
Medlem af Åbyhøj Fællesråd
Arnegårdsvej 38
8230 Åbyhøj

Det ser ud til, at vore politikere i Aarhus Byråd har lyttet til alle de protester, der har været fra Åby/Åbyhøjs side over den kollektive trafik, som den har været i denne del af byen siden 2011.

”Forslag til Trafikplan Aarhus 2017”, som nu er sendt i høring den 25. januar og fem uger frem, beskriver, hvordan busdriften i Aarhus Kommune vil blive fra 2017.

Midttrafik har i samarbejde med Teknik og Miljø i Aarhus Kommune og Region Midtjylland udarbejdet et forslag til en samlet kollektiv trafikplan for busserne og letbane i Aarhus i forbindelse med letbanens start i 2017.

Ser man isoleret med Åby/Åbyhøjs briller, ser det ud til, at man langt hen ad vejen har tilgodeset vore ønsker.

Der bliver en ny linje 24, som kører ad Ydre Ringvej forbi Åbyhøjgården til Gl. Åby (Anker Jensens Vej) videre forbi Lokalcentret Åbygård til Silkeborgvej og Torvet i Åbyhøj.

Den nuværende linje 12 som kører på Frichsvej og opad Tousvej, vil istedet fortsætte til Ydre Ringvej, forbi Åbyhøjgården og ad denne køre til Silkeborgvej mod Brabrand.

For Åbyhøjgården vil det sige, at der bliver en hurtig rute til Aarhus centrum, men også at det bliver muligt, at køre direkte til Åbyhøj Torv.

Men bedst er, at man fremover kan komme fra Gl. Åby til indkøbsmuligheder, Læge, biblioteket og andre gøremål i Åbyhøj.

Det er meget vigtigt for sammenhængskraften i lokalsamfundet, at det er til, at komme rundt med den offentlige transport – så mange tak for det.

Hvorfor kun ”lidt ros”?

Det er fordi, vi skal vente til efteråret 2017 med linje 24.

Behovet er der nu og har efterhånden været her meget længe!

Publiceret: 26. Januar 2016 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere