Sonja Hald inviterer kendte såvel som ukendte musikalske venner med på scenen, når det afslutter festugen på Train. Pressefoto
Sonja Hald inviterer kendte såvel som ukendte musikalske venner med på scenen, når det afslutter festugen på Train. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Danmarks flinkeste og mest løgnagtige orkester spiller på Train

Aarhus-bandet Sonja Hald spiller lørdag koncert i byen

De kalder sig et af Danmarks flinkeste og mest løgnagtige orkestre. Aarhus-bandet Sonja Hald vandt i 2014 P3's karrierekanonen, og siden er det gået solidt fremad for de fem mænd, der gemmer sig bag bandnavnet Sonja Hald.

De har tidligere spillet på Radar og på Voxhall. Nu rykker de ind på Trains scene, hvor de har planer om at fylde scenen med en række musikalske venner - både kendte og mindre kendte - og afslutte festugen med et brag.

Hvem der vil gæste Sonja Hald-koncerten på Train vil løbende blive offentliggjort på bandets facebookside i små videoer, hvor forsanger Jonas Dahl maler gæstemusikerne.

Sonja Hald består af Jonas Dahl, Simon Bekker, Ole Holmgaard, Mikkel Christiansen og Jakob Retz Johansen. Bandet har udgivet to albums; 'Vækstplanen' (2015) og 'Klæk' (2017) samt EP'en 'De Fire Forbehold' (2016)

Koncerten er nu på lørdag, 2.september, klokken 21, og billetter købes via www.ticketmaster.dk.

srj

Publiceret: 30. August 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere