Forkæl dig selv med lidt hverdagsluksus - besøg nyåbnede Classic Pizza og nyd gourmetpizza og bobler. Foto: Mai-Britt Jeppesen
Forkæl dig selv med lidt hverdagsluksus - besøg nyåbnede Classic Pizza og nyd gourmetpizza og bobler. Foto: Mai-Britt Jeppesen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Classic Pizza: Gourmetpizza på finsk i legendariske lokaler i Aarhus

Den finske restaurantkæde Classic Pizza inviterer på gourmetpizza og bobler i Jacobs BarBQ’s tidligere lokaler

Af Mai-Britt Jeppesen

Om aftenen den 19. september slog den finske restaurantkæde Classic Pizza dørene op i det der tidligere var Jacobs BarBQs lokaler i Vestergade 3. Restauranten på den for mange århusianere legendariske adresse er den første af sin art uden for Finland. Den finske kæde har i forvejen 13 restauranter i hjemlandet.

Gourmetpizzaer til gode priser er konceptet, Classic Pizza slår sig an på. Serveret med god champagne til.

LÆS OGSÅ: Guide til fem gode burger-joints i Aarhus du skal prøve

Pizzaerne er lavet af fortrinsvis økologiske og lokale råvarer, og blandt rækken af fristelser på menuen er flere udviklet i samarbejde med nogle af de absolut bedste kokke, heriblandt Michelin-kokke – både finske og internationale.

Restaurantchef på den nye hippe pizzarestaurant er Tri Nguyen, der sammen med sin stab af dygtige tjenere og kokke kan tilbyde århusianerne det, restaurantchefen selv betegner som 'hverdagsluksus'.

I restauranten er der plads til 55 gæster, og der er ikke mulighed for bordbestilling. Restauranten har åbent fra søndag til torsdag fra kl. 11.00 til 22.00 samt fredag og lørdag helt til kl. 24.00.

Publiceret: 05. Oktober 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt