Ungerne vil kunne danse og synge med til Hink & Skrål, Kolling og Lillebror samt en dj, forklarer Christine Winding-Lauritzen og Vibeke Madsen fra Team Klubånd.
Ungerne vil kunne danse og synge med til Hink & Skrål, Kolling og Lillebror samt en dj, forklarer Christine Winding-Lauritzen og Vibeke Madsen fra Team Klubånd.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Café Klubånd godt fra start: Nu rocker Egelund

70 frivillige har sikret masser af arrangementer i Egelund Idrætscenter. Nu kommer endnu et tiltag: Musik i Egelund

Beder-Malling Idrætsforenings nye koncept kaldet Café Klubånd gik i luften 1. januar i år, og allerede nu har tiltaget 70 tilknyttede frivillige samt massevis af afholdte arrangementer bag sig.

“Vi har virkelig fået travlt - også mere travlt end vi havde regnet med. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt alting er gået - det er virkelig blevet vores alle sammens café,” lyder det fra Christine Winding-Lauritzen, eventmanager i styregruppen BMI Café og Event.

Café Klubånd består af frivillige, der dels styrer caféen i Egenlund Idrætscenter og dels hjælper med at lave arrangementer på stedet.

Ud over fødselsdage, konfirmationer og barnedåb har Egelund Idrætscenter også lagt lokaler til eksempelvis borgermøde, borgerbazar, stort basketball-arrangement, whiskey- og øl-smagning, strikkeklub, foredrag og barselsbrunch for blot at nævne nogle af tiltagene.

Byerne manglede en byfest

Nu venter så et af de hidtil største tiltag i Café Klubånds korte levetid nemlig 'Musik i Egelund', som foregår 29. oktober klokken 13-20 og som er støtte af Lions Club.

Det er en dag fyldt med børnemusik for de 0-12-årige.Dagen afsluttes med fællesspisning, hvor der spilles lidt voksenmusik imens.

Det var Vibeke Madsen og Tenna Garde Thomassen, som begge er en del af Team Klubånd, der fik idéen til børnefamiliearrangementet.

“Vi snakkede om, at der manglede en byfest - sådan en fest, som alle bare SKAL med til uden diskussion. Det er så endt med, at vi i første omgang rammer børnefamilierne. Så må vi se, om vi kan udvikle det til en egentlig byfest, som kan blive en fast tradition,” siger Vibeke Madsen, som hellere vil lægge ud med at lave et lidt mindre arrangement rigtig godt, fremfor at gabe over for meget ved et større tiltag.

Til 'Musik i Egelund' vil man, ud over at danse til musikken, også kunne prøve en hoppeborg, ansigtsmaling, bordfodbold, bordtennis og en kreativ workshop.

Musik i Egelund

Entré 70 kroner for voksne, 50 kroner for børn og tumlinger under tre år gratis. Fællesspisning: 60 kroner for voksne og 50 kroner for børn.

Publiceret: 27. Oktober 2016 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!