Vinterferien i Bruuns Galleri bliver med garanti noget andet, end den plejer at være. Pressefoto
Vinterferien i Bruuns Galleri bliver med garanti noget andet, end den plejer at være. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Byg verdens længste lort i Bruuns Galleri

Shane fra Ramasjang bygger lange lorte sammen med børn i vinterferien

Dåser, lort og Lego. Det er nogle af ingredienserne, der skal gøre vinterferien til en både sjov og lærerig oplevelse, hvis man vælger at slå et smut forbi Bruuns Galleri i Aarhus.

Der vil nemlig være masser af aktiviteter med fokus på klimaet under temaet 'Leg med omtanke'. Det er konceptet 'Climate Planet', som eventbureauet Koncept Aarhus har skabt, der står bag temaugen.

Byg en lort med Shane

I løbet af ugen kan børnene blandt andet forsøge at bygge fremtidens pantsystem i Lego, så det bliver både sjovere og nemmere at sortere pant. Bruuns Galleri bliver simpelthen fyldt med klodser, når Legos 'Build the Change'-worshop kommer forbi i hele tre dage.

Og så er der lige det med lorten.

Det er Shane Brox, der er kendt fra 'Shanes Verden' på DR Ramasjang, som har sat sig for at bygge 'verdens længste lort'. Det skal laves af brunligt skum, som Shane med hjælp fra børnene får pyntet med de ting, som vi normalt smider ud, men som sagtens kan genbruges.

'Leg med omtanke' foregår i uge syv, hvor der fra mandag til onsdag vil være Lego-workshop, mens Shane kigger forbi torsdag og fredag.

srj

Publiceret: 13. Februar 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!