Ejer Michael Grønning (tv) med de ansatte i Gunzone Dan (midt) og Kristian.
Ejer Michael Grønning (tv) med de ansatte i Gunzone Dan (midt) og Kristian.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Butikken for drengerøve

Gunzone, som fører legetøj til voksne legebørn, har udvidet lokalerne på Kystvejen betydeligt

Af Martin Hansen

"Det er mest mænd, der kommer herind, men når der så kommer kvinder, så er de enten med på slæb, eller også har de en seddel med mandens julegaverønsker, og så må vi assistere dem."

Sådan fortæller Michael Grønning, som ejer Gunzone, en butik mest for drengerøve og barnlige sjæle. Butikken ligger på Kystvejen i Århus C. Forretningen sælger army-tøj, softguns og geværer til "hardball" krig. Michael Grønning har i flere år ejet en mindre butik på samme vej, men for nylig opstod muligheden for at leje langt større lokaler i nabobygningen, og så slog han til.

"Jeg havde 60 kvadratmeter i den gamle butik, og her har jeg 400, så det er dejligt med mere plads. Så må vi jo se, om det løber rundt."

De små plastkugler, som puttes i et hardball-gevær kan endda spises, hvis man ligger i en grøft og venter på fjenden.
De små plastkugler, som puttes i et hardball-gevær kan endda spises, hvis man ligger i en grøft og venter på fjenden.

Dameblade i butikken

Det ser ud til, at kunderne er glade for det større udvalg, for der er mange mænd på besøg denne eftermiddag.

"Vi har overvejet at lave en lille plads til de kvinder, som er med deres kærester herinde, for de ser nogle gange ud til at kede sig," griner Michael Grønning, som overvejer at indkøbe et par dameblade.

Michael Grønning udvidede sin butik, fordi han mærker en stadig stigende interesse for krigslegetøj.

"Hardball-skydevåben er blevet meget populært de sidste par år. Det foregår på samme måde som paintball, hvor man for eksempel bekriger hinanden i en skov eller i en voldgrav. Men de små hardballkugler i plast er meget billigere end paintballkugler, og det kan vi godt mærke," fortæller Michael Grønning, som understreger, at våbene er farlige, og at man skal have masser af beskyttelse, før man kan spille hardball.

"Og så skal man være 18 år for at købe våbnene, og det håndhæver vi meget strengt," forsikrer Michael Grønning. Butikken vil fra januar også få et udvalg af udstyr til rollespil og Warhammer, så der også vil være noget for dem, som ikke vil skydes på.

Publiceret: 06. December 2009 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!