Kommunalvalg 2017
Foto: Jonas Wrede Hansen
Foto: Jonas Wrede Hansen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bundsgaard: Jeg er en glad mand

Det var en glad borgmester, som netop har mødt pressen

Jacob Bundsgaard kunne slet ikke skjule sin glæde, da han for kort tid siden mødte pressen på rådhuset, efter det endelige resultat af stemmerne er på plads. Det var der da heller ike nogen grund til. Partiet er stadigvæk med længder det største parti i byrådet og beholder sine 13 mandater. 

LÆS OGSÅ: Her er resultatet: Alle stemmerne er talt op

"Vi har leveret et godt resultat her i Aarhus. Nu skal vi så have det omsat til nogle poster og nogle arbejdsopgaver her i den kommende periode," lød det fra borgmesteren, da han meget kort besvarede spørgsmål fra pressen.  

"Indtil videre fejrer vi det med et par konstitueringsforhandlinger,  og så må vi se, hvor langt kræfterne rækker til mere, når vi er i mål med det," fortsatte Jacob Bundsgaard, som kan se frem til en lang nat, hvor de forskellige rådmandsposter skal fordeles. 

På landsplan har Socialdemokratiet også haft et godt valg, hvor partiet er gået frem flere steder, og det havde Jacob Bundsgaard selvfølgelig også en kommentar til.    

"Jeg synes, at det er et helt fantastisk resultat for Socialdemokratiet. Det er ikke alene i de store byer. Det er i landkommuner, i små og mellemstore byer og kommuner. Det er over hele landet, at man ser fremgang. Man må bare tage hatten af og kvittere for, at vi har løftet en stor opgave og skaffet et meget, meget imponerende resultat," fortalte han. 

Publiceret: 22. November 2017 02:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus