Rådmand Kristian Würtz dukker op til borgermødet i Hjortshøj. Arkivfoto.
Rådmand Kristian Würtz dukker op til borgermødet i Hjortshøj. Arkivfoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Borgermøde i Hjortshøj: Rådmand vil besvare spørgsmål

Hjortshøjs fremtidige udvikling er til debat på borgermøde

Af Kim Skovrup Andersen

 Hvad skal der ske med området ved Østergårdshaven og andre af Hjortshøjs rekreative områder? Kan der gøres noget ved den trafikale situation i Hjortshøj og omegn? Disse spørgsmål bliver debatteret til det kommende borgermøde, som bliver arrangeret på Skoletorvet på Virupskolen tirsdag 22. august klokken 17.30-18.45.

Hjortshøj Landsbyforum har inviteret rådmand for Teknik og Miljø, Kristian Würtz (S), til at deltage i et borgermøde om forslaget til Kommuneplan 2017, som netop nu er i høring med sidste frist for svar 4. september.

Fællesrådet vil først kort præsentere forslag til en lokalsamfundsbeskrivelse, som er en nyskabelse i denne kommuneplan. De forslag kan læses online på hjortshoj.dk.

“Vi håber, at mødet kan bidrage til en øget borgerinddragelse i forbindelse med høringen, så vi i Landsbyforum kan revidere lokalsamfundsbeskrivelsen og formulere vores høringssvar til Kommuneplan 2017 i samklang med et bredt udsnit af byens borgeres tanke på et oplyst grundlag. Og så vil vi gerne give mulighed for, at rådmanden kan få direkte input til kommuneplanforslaget på mødet,” siger Hjortshøj Landsbyforums formand, Bjarne S. Bendtsen, der oplyser, at alle er velkomne til borgermødet.

Publiceret: 21. August 2017 19:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt