En Darwin-ekspert og en guide viser rundt i Den Gamle By efter lukketid. Pressefoto
En Darwin-ekspert og en guide viser rundt i Den Gamle By efter lukketid. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Besøg Den Gamle By efter lukketid

Få en gratis videnskabshistorisk rundvisning før Sommeropera går på scenen

Se Den Gamle By med nye øjne og hør historien bag udgivelsen af 'Arternes Oprindelse', når Aarhus Sommeropera inviterer til en videnskabshistorisk oplevelse i Den Gamle By før to af sommeroperaens opførelse af årets opera, Darwin. Sådan lyder tilbuddet til publikum i år.

Her kan deltagerne først opleve Den Gamle By efter lukketid, når en af museets vidende og velformidlende guider viser rundt i 1800-talsdelen i byen – den periode, hvor Darwins ideer kom til Danmark. Turen går blandt andet omkring apoteket, som fortæller spændende historier om, hvordan man så på videnskaben i 1800-tallet.

Derefter fortæller Darwin-ekspert Laura Søvsø Thomasen om myter og fakta i forbindelse med Darwin og modtagelsen af 'Arternes Oprindelse' i Danmark. Laura Søvsø Thomasen forsker i videnskab og kunst på Aarhus Universitet, og hun har blandt andet været med til at gøre Darwins værker tilgængelige digitalt i forbindelse med Darwin-jubilæet i 2009.

Rundvisningen starter kl. 17.30 30. og 6. september, og deltagerne mødes ved indgangen til Helsingør Theater, Den Gamle By, Aarhus. Tilmelding senest to dage før på pr@aarhus-sommeropera.dk.

srj

Publiceret: 01. September 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere