Nem forret med kiks, Chili Pesto (købt i supermarked) og tigerrejer.
Nem forret med kiks, Chili Pesto (købt i supermarked) og tigerrejer.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail
VIBE MORSØS BLOG

Sund mad på snu vis

Denne gang følger opskriften på kernesunde kiks - som mor laver dem

Af Vibe Morsø
1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl grofthakkede græskarkerner

½ tsk. salt

1 tsk. bagepulver

3½ dl speltmel

1 1/4 dl rapsolie

2 dl vand

1.Alle delene blandes godt sammen

2.Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir til bagepladestørrelse. 3-4 mm. tyk

3.Skæres ud i passende stykker - med en klejnespore eller pizzahjul

4.Bages ved 200 grader i 20 min.

5.Opbevares i en dåse med åbenstående låg.

Super god til ost, pålæg, tilbehør til en salat eller suppe. Dejen kan også skæres ud i fingertykke stænger og bruges som snacks.

Mors mad

Første sætning fra min søn på 7, når jeg henter ham fra skole: »Hva' ska' vi ha' til aftensmad?« Næste sætning: » Øv… det ka' jeg ikk' li'«. Mor: »Suk!«

Hvornår er det, de kommer og siger: »Åh mor, laver du ikke din lækre hjemmelavede grøntsagslasagne?« Men jeg ved jo, det kommer en dag, for jeg kan høre mig selv sige sidstnævnte spørgsmål højt til min mor.

Min søde mor laver altid den dejligste mad, når familien stiller op derhjemme, som for eksempel sidste gang hvor vi blandt andet fik lov at prøve disse nye kiks. Heldigvis kunne vi få opskriften med hjem, og jeg er sikker på, at børnene er med på en hurtig snack, når de bliver hentet fra skole, mens vi venter på »Øv… det kan jeg ikk' li'-maden«.

Sund appetit! Vibe D. Morsø Kreativ opskriftudvikler, fotograf og mor til tre.

Gris & Co. leverer konceptløsniger og opskrifter til fødevareproducenter og livsstilsmagasiner i Danmark. Find flere opskrifter på www.grisogco.dk

Hvornår er det, de kommer og siger: "Åh mor, laver du ikke din lækre hjemmelavede grøntsagslasagne?" Men jeg ved jo, det kommer en dag, for jeg kan høre mig selv sige sidstnævnte spørgsmål højt til min mor. Min søde mor laver altid den dejligste mad, når

Publiceret: 23. April 2009 14:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!