Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Alex Vargas giver intimkoncert i Aarhus i næste uge

Billetterne kan du få fingre i i dag, men du skal være hurtig

I dag bliver sløret løftet for en helt ny koncertrække, der skiftetsvis byder på eksklusive intimkoncerter med danske topnavne i Aarhus og København hen over sommeren.

Netop nu er populære Alex Vargas blevet afsløret som det første navn, og han skal spille på Radar i Aarhus den 28. april, fremgår det af en pressemeddelelse.

Den 28. april bliver startskuddet til Coke MUSIC, et samarbejde mellem Coca-Cola og Universal, hvor man inviterer til intimkoncerter i Danmarks to største byer.

Indtil nu er Alex Vargas det eneste navn, der er blevet offentliggjort, men den næste koncert bliver i maj.

Vil du med til koncerten den 28. april, skal du være hurtig ved tasterne. Koncerterne er alle eksklusive, lukkede events, som man kun kan vinde billetter til på Coca-Colas Facebook-side. Der bliver åbnet for deltagelse i dag, fredag.

Får du ikke en billet, vil det dog være muligt at være med til koncerten alligevel.  Alle Coke MUSIC-koncerter bliver nemlig sendt i 360-graders live-streaming via YouTube-kanalen CokeTV. 360-graders-videoer gør det muligt at se hele rummet og få følelsen af selv at være til stede.

Alex Vargas, der blev kåret til Årets Danske Solist ved Danish Music Awards 2016, har inden for den seneste tid taget den danske musikscene med storm, ikke mindst i forbindelse med at han i sidste måned udgav sit længe ventede debutalbum Cohere.

dp

 

Publiceret: 21. April 2017 09:27

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!