Virgin Suicide giver koncert på Tape med blandt andet numre fra deres nye album ‘Forever Trouble’, Pressebillede
Virgin Suicide giver koncert på Tape med blandt andet numre fra deres nye album ‘Forever Trouble’, Pressebillede
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Albumaktuel popgruppe på turné

Virgin Suicide har begivet sig ud på Danmarksturné, efter de har lagt sidste hånd på indspilning og mix af deres andet album 'Forever Trouble', som udkom 15. september.

Den janglede og lyse brit-pop, som er gruppens særkende, bliver på de nye indspilninger kontrasteret af et mere råt udtryk, og de nævner selv shoegaze-pionerer som My Bloody Valentine og Slowdive samt Suede-albummet 'Dog Man Star', blandt inspirationskilderne i albummets tilblivelsesproces.

Albummets 10 nye sange viser, at sangskriver og sanger Martin Grønne fortsat er leveringsdygtig i en naivistisk og uskyldsren tilgang til sangskrivningen, hvor de store følelser får frit spil i de mange medrivende og episke omkvæd.

»Vores lyd har fået mere pondus og højt til loftet, og vi bruger væsentligt mere distortion og flere guitarlag på det nye album. Det bliver fedt at forene de elementer med vores gamle sange på turnéen.

Vi har ikke spillet nogen koncerter i Danmark henover sommeren, så vi er mere end tændte og kan næsten ikke vente på at det bliver efterår.«, lyder det fra forsanger og guitarist Martin Grønne.

Virgin Suicide optræder på Tape i Aarhus 13. oktober.

Publiceret: 11. Oktober 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt