Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT
Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

AGF-legende får selskab af Neymar på eksklusiv liste

Kun otte spillere har i historien fået karakteren 10 i den franske avis L'Equipe deriblandt Lars Windfeld. For nylig kom verdensstjernen Neymar også på listen

Vi skal tilbage i tiden. Til dengang hvor AGF havde kvalificeret sig til UEFA Cuppen på grund af pokaltriumfen året forinden. Årstallet er 1997 og i holdets første UEFA Cup-kamp spillede AGF 2-2 på hjemmebane mod Nantes fra Frankrig.

LÆS OGSÅ: Datter af fodboldlegende bliver ny sportsvært på DR i Aarhus

I returkampen stod Lars Windfeld en brandkamp, og selvom Torben Piechnik stod for kampens AGF-mål, der sendte 'de hviie' videre, så indtog den legendariske AGF-målmand hovedrollen. Og det var den store og respekteret franske avis L'Equipe helt enig i. Efter kampen fik Lars Windfeld nemlig karakteren 10 i den franske avis.

En topkarakter, som meget sjældent bliver uddelt i L'Equipe. AGF-målmanden var faktisk dengang blot den fjerde i historien til at modtage 10-tallet, og siden er den kun blev uddelt til fire nye spillere, heriblandt verdensstjerner som Lionel Messi og Robert Lewandowski. Nyeste skud på stammen er Neymar.

Efter sine fire mål i ligakampen mod Dijon i onsdags for Paris Saint-Germain er den brasilianske verdensstjerne nemlig også at finde på den eksklusive liste. Det skriver TV 2 Sport

 

 

Publiceret: 19. Januar 2018 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt