Foto: Ole Nielsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

AGF inviterer alle kommunens skolebørn til storkamp mod FCK

Forældre kommer ind til halv pris

Med godt 35.000 skoleelever i Aarhus Kommune kan Ceres Park blive presset på plads, når AGF søndag den 4. marts spiller hjemmekamp mod FC København.

Klubben inviterer nemlig alle skoleelever i kommunen til fodboldkampen med deres lærere, når man for første gang afholder Skolernes Dag, skriver AGF i en pressemeddelelse.

"Vi har allerede fået mange tilbagemeldinger fra skoler fra hele Aarhus, der kommer næste søndag med store grupper af elever, lærere og forældre. Det er vi naturligvis meget glade for og vi håber, at de får en dejlig dag på Ceres Park, så vi hvert år fremover kan invitere til Skolernes Dag. For vi vil gerne give eleverne, skolelærerne og deres klasser et sjovt afbræk og en mulighed for at være sammen uden for skolen på en ny og anderledes måde. Så vi glæder os til at byde dem velkommen næste søndag," siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen.

LÆS OGSÅ: NYHED: 'Talehuset - en AGF-podcast' er ude nu

Dagen er gratis for alle elever og deres lærere, mens forældrene kommer ind til halv pris.

AGF har opfordret skoleklasser til at indsende deres bedste kampråb eller AGF-sang på video. Det bedste forslag vinder en ekstra VIP-oplevelse med hotdogs, sodavand og popcorn i forbindelse med kampen mod FC København.

dp

Foto: Ole Nielsen
Publiceret: 23. Februar 2018 16:07

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt