Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

AGF henter angriber i FC København

Den rutinerende angriber Martin Pušic er ny AGF-spiller

Tirsdag sagde AGF farvel til Morten 'Duncan' Rasmussen, og nu siger klubben goddag til en anden rutineret angriber. AGF henter nemlig den 30-årige angriber Martin Pušic i FCK på en kontrakt for resten af sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

"Martin har tidligere bevist sit værd som en veltestet og dygtig angriber i Alka Superligaen, og jeg tror, at alle kender Martins kvaliteter som angriber. Han er fysisk stærk, arbejdsom, dedikeret og en dygtig afslutter. Så vi ser meget frem til at se Martin i den hvide trøje," siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, i pressemeddelelsen.

Martin Pušic kom til hovedstadsklubben sidste sommer efter en periode i Sparta Rotterdam. Tidligere har Pušic blandt andre tørnet ud for Esbjerg fB og FC Midtjylland, hvor han hos sidstnævnte blev topscorer i Alka Superligaen i 2014/2015-sæsonen med 17 mål. Nu gælder det så AGF for den rutinerede østrigske angriber med de kroatiske rødder.

Martin Pušic har i alt scoret 37 mål i 88 Alka Superliga-kampe. Efter aftalen faldt på plads sent onsdag aften, støder angriberen så hurtigt som muligt til AGF-truppen, der i øjeblikket er på træningslejr i Portugal.

jwh

Publiceret: 01. Februar 2018 06:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus